agenda

Agenda-overzicht 2019

21ste NACHT VAN DE DOENKER WEGSKES

 

 

Inderdaad, wij zitten reeds aan de 21ste editie van onze Doenker Wegskes maar de organisatie van deze 21ste editie was een moeilijke bevalling en om de overlast voor de omwonende tot een minimum te beperken, rijden wij met een iets gewijzigd concept.

Dit neemt echter niet weg dat de vlag de lading dekt, met andere woorden als je bang bent in het donker blijf je maar beter thuis. Als je bang bent van heksen en spoken blijf je ook maar beter thuis.  Maar wanneer duisternis, regen en wind je bondgenoten zijn, dan is dit iets voor u. Spanning, onvervalste MG ambiance en meerdere verrassingen kunnen wij u alvast garanderen.

Benaming :    21ste Nacht van de doenker wegskes

Datum :         Zaterdag 7 december 2019

Plaats :          Brouwerij Kerkom – Naamsesteenweg – 3800 Sint Truiden

                        Ruime parking achter de brouwerij.

Uur :             Aanbieden vanaf 15.00 H – eerste start 16.01 H

Afstand :        zo’n 90 km met tussenstop.

Kosten :         50,- € per wagen met 2 personen aan boord. In deze prijs zijn inbegrepen: drankbonnetjes, onze traditionele soep, bruin brood met spek tijdens de tussenstop, verrassingen onderweg, een uniek en praktisch aandenken, de deelnemersplaat 2019 en natuurlijk een verzorgd roadbook.

Deelnemers :  Alle MG’s en oldtimers van alle merken zijn welkom.

LET OP: het aantal deelnemers is beperkt tot 100 auto’s.

Mogelijkheden :

  1. Recreatieklasse :

          -         Voor iedereen toegankelijk en zonder tijdslimieten.

          -         De rit loopt over secundaire wegen en kleine tot zeer kleine baantjes met vermelding van een maximum aan straatnamen en herkenningspunten.

          -         Zoekopdrachten tijdens de rit.

  1. Toerklasse :

          -         Bol-pijl met en zonder afstanden,

          -         Visgraat,

          -         Ingetekende lijn, pijlen- en blokkaderit,

          -         Controles en zelfcontroles,

          -         Zonder tijdslimieten,

 

Inschrijven :   Ten einde één en ander naar behoren te kunnen voorzien is het noodzakelijk dat u vooraf inschrijft. Dit kan via de website van MG Club Limburg VZW of per mail aan jos.laureyn@gmail.com.
Uw deelname wordt pas definitief na betaling van de deelname in de kosten op rekeningnummer IBAN : BE66 7330 1836 3443 – BIC : KREDBEBB op naam van Jos Laureyn met vermelding van uw naam en “Nacht doenker wegskes” en dit tot zondag 1 december 2019

Organisatie :   Jos & Marie-Lou Laureyn – Heeft u nog vragen ? Dan verwachten wij met plezier uw telefoontje op het nummer 011.68 00 82


Agenda 2020