agenda

20ste NACHT VAN DE DOENKER WEGSKES zaterdag 15 decemner 2018

 

Inderdaad, wij zitten reeds aan de 20ste editie van onze Doenker Wegskes en de vlag dekt de lading, met andere woorden als je bang bent in het donker blijf je maar beter thuis. Als je bang bent van heksen en spoken blijf je ook maar beter thuis. Maar wanneer duisternis, regen en wind je bondgenoten zijn, dan is dit iets voor u. Spanning, onvervalste MG ambiance en meerdere verrassingen kunnen wij u alvast garanderen.

 

Benaming : 20ste Nacht van de doenker wegskes

Datum :Zaterdag 15 december 2018

Plaats :St. JORISHEEM – Hendrikveldstraat, z/n 3570 ALKEN

Uur :Aanbieden vanaf 18.00 H – eerste start 19.01 H

Afstand :Ongeveer 100 km met tussenstop.

Kosten :50,- € per wagen met 2 personen aan boord. In deze prijs zijn inbegrepen: broodjes en drankje bij het vertrek, onze traditionele soep, verrassingen onderweg, bruin brood met spek bij aankomst, een uniek en praktisch aandenken, de deelnemersplaat 2018 en natuurlijk een verzorgd roadbook.

Deelnemers : Alle MG’s en oldtimers van alle merken zijn welkom.

LET OP: het aantal deelnemers is beperkt tot 100 auto’s.

Mogelijkheden :

1. Recreatieklasse :

-Voor iedereen toegankelijk en zonder tijdslimieten.

-De rit loopt over secundaire wegen en kleine tot zeer kleine baantjes met vermelding van een maximum aan straatnamen en herkenningspunten.

-Zoekopdrachten tijdens de rit.

2. Toerklasse :

- Bol-pijl met en zonder afstanden,

-Visgraat,

-Ingetekende lijn, pijlen- en blokkaderit,

-Controles en zelfcontroles,

-Zonder tijdslimieten,

 

Inschrijven :Ten einde één en ander naar behoren te kunnen voorzien is het noodzakelijk dat u vooraf inschrijft. Dit kan via de website van MG Club Limburg VZW of per mail aan jos.laureyn@gmail.com. Uw deelname wordt pas definitief na betaling van de deelname in de kosten op rekeningnummer IBAN : BE66 7330 1836 3443 – BIC : KREDBEBB op naam van Jos Laureyn met vermelding van uw naam en “Nacht doenker wegskes” en dit tot zaterdag 8 december 2018

Organisatie :Jos & Marie-Lou Laureyn – Heeft u nog vragen ? Dan verwachten wij met plezier uw telefoontje op het nummer 011.68 00 82

 

Men zegge het voort – men zegge het voort !