agenda

Zondag 19 augustus 8ste Madammen aan het stuur

 

Dames, hou je klaar voor de enige echte “Madammen aan het stuur” want op zondag 19 augustus 2018 organiseert MG Club Limburg weer de enige rit in onze club waar mannen niet zijn toegelaten.

Inderdaad, deze rit is enkel en uitsluitend bedoeld voor dames, aan het stuur en als co-pilote. Jij en je dochter of vriendin, je oma of een verre suikertante uit Australië…

Vertrekken doen wij voor deze gelegenheid vanuit hotel-restaurant De Venne – Wilde Kastanjelaan 23 te 3600 Genk uiteraard goed bekend in MG Club Limburg.

In de voormiddag rijden we door het prachtige landschap van midden Limburg naar ons traditioneel aperitief ergens te velde waar wij jullie verwennen met een drankje en een hapje. De Cava staat al koud !

Na een lekkere middagmaal bezoeken wij een bijzonder interessante locatie en keren daarna langs mooie pittoreske wegen terug naar de gezellige taverne of het zomerterras van hotel-restaurant De Venne.

Ook voor deze editie voorzagen wij een kleine zoekwedstrijd. U vertrekt met een aantal vragen waarop u onderweg de antwoorden moet vinden. Deze zoektocht is echter facultatief en zeker geen verplichting. Dames die hieraan niet wensen deel te nemen rijden gewoon het parcours af. De eerste drie gaan met een prijs naar huis.

Met andere woorden; het wordt net als de vorige jaren weer een super aangename dag. Dus aarzel niet en schrijf je nu in voor Madammen aan het Stuur 2018 !

Tot binnenkort !

 

Startplaats: Hotel-restaurant De Venne – Wilde Kastanjelaan 23 te 3600 Genk.

Wanneer: samenkomst op zondag 30 juli 2017 vanaf 09.00 H vertrek om 10.00 H.

Rit: ongeveer 80 rustige kilometers door Limburg.

Einde: omstreeks 16.30 H keren wij terug naar De Venne.

Prijs: 30,- € per deelneemster (60,- € per auto): daarvoor krijg je een koffie bij de start, een bezoek aan een bijzondere locatie, het traditionele aperitief met versnaperingen en een lekker middagmaal.

Uiteraard zijn ook een deelnemersplaat en een keurig roadbook inbegrepen.

Inschrijving:

Voor 10 augustus via onze website www.mgclublimburg.be. of via een mailtje met vermelding van de nodige gegevens aan Geert Strobbe : g.strobbe@scarlet.be

Uw inschrijving wordt pas definitief na betaling van uw deelname in de kosten op rekeningnummer BE48 4582 1638 2127 van MG Club Limburg VZW.

Meer info: Jos Laureyn – 011 680082

 

2 september : 10de Taxandriarit

 

Op zondag 2 september 2018, voor de 10e keer een rit voor alle MG’s en andere merken oldtimers.

We vertrekken vanuit het prachtige vennengebied aan de Baalse Hei - Roodhuisstraat 10 te 2300 Turnhout www.baalsehei.be

Tussen 9 en 11 uur ben je daar welkom en kan je er rustig genieten van een ontbijt in de zaal of op het terras. Je beslist zelf wanneer je voor de rit vertrekt. Het roadbook gidst je letterlijk en figuurlijk over kronkelende binnenwegen, iets grotere gewestwegen, door verschillende landschappen en gezellige dorpen. Je hebt ruim de tijd om onderweg te stoppen, de omgeving te verkennen en de benen te strekken.

We komen aan in eetcafé De Poort in Baarle-Nassau - www.depoortbaarle.nl. Hans en Kitty van der Zon heten ons van harte welkom.

Daar trakteren we je graag op een afscheidsdrankje.

Speciale aanbieding, geen verplichting : voor 12,50 € p.p. kan je bij aankomst genieten van een extra consumptie, je keuze ‘on-plate’ (of Hollandse biefstuk of schnitzel of varkenshaas of gegrilde kip of Pangasius filet of kipsaté met pindasaus) vergezeld van sla, frietjes en een saus naar keuze. Wel vooraf te betalen en vermelden bij inschrijving.

Deelname : 25,- € per wagen = deelnemersplaat, geïllustreerd roadbook, ontbijt en verfrissingen voor bestuurder en passagier zijn in de prijs inbegrepen. Extra passagier (> 2 personen) 12,- €. De inschrijvingen worden afgesloten op 20 augustus en zijn slechts geldig na betaling door overschrijving van het totaalbedrag met vermelding van Taxandriarit – naam – merk en bouwjaar wagen – eventuele on-plate-keuze(s) op het rekeningnummer BE08 2300 1030 0713 – BIC: GEBABEBB op naam van Daamen-Bartels. Ingeschreven en betaald voor 10 augustus, garandeert je een originele ‘2018-plaat’.

Info – inschrijven: www.mgclublimburg.be - taxandriarit@hotmail.com

Nog vragen : Daamen 014 65 86 83

 

15 september : PUUR HAGELAND 2018

Op zaterdag 15 september 2018 organiseren Marc en Ine voor de derde maal een rit door het Hageland waar alle MG’s en andere oldtimers van harte welkom zijn.

Het wordt opnieuw een rit door het Hageland met aangename en onverwachte verrassingen. ’s Middags is er mogelijkheid om ergens onderweg aan te schuiven voor een lekkere barbeque en een dessertje.

 

Benaming : Puur Hageland 2018

Organisatie : Marc en Ine Laureyn Wanneer : Zaterdag 15 september 2018

Waar : Chateau d’Hamont, Korpsestraat 91 3540 Donk ( Herk-de-Stad )

Uur : Aanmelden vanaf 9u / vertrek vanaf 10u

Voor wie : Alle MG’s en andere oldtimers (ouder dan 25 jaar)

 

De rit : ’s Morgens worden de deelnemers verwend met koffie , thee, warme chocomelk of fruitsap en een heerlijke koffiekoek. In de voormiddag puffen we langs rustige wegskes door het Hageland en wie weet wat komen we nog tegen?

Om ’s middags de hongerige magen te vullen kan ingeschreven worden voor een middagmaal waarna we de tocht terug aanvangen voor een aangename namiddagrit, misschien hier of daar voorzien van nog een specialleke.

Kosten :

Rit : 10 € per wagen met bestuurder en 8€ per passagier.

 

Wij zorgen voor lekkere koffie- en koek bij vertrek, een leuke deelnemersplaat, een duidelijk en verzorgd roadbook, drankbonnen, een extraatje en een aandenken uit het Hageland.

 

Middagmaal : 18 € p/pers,

 

Hiervoor genieten we van een lekkere barbecue en een dessertje, + een aperitiefke aangeboden door de organisatie.

 

Inschrijven : Voor 9 september via mail of via MG Club Limburg met vermelding van naam, merk voertuig + bouwjaar en aantal personen - e-mail : marclaureyn@telenet.be

 

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de kosten op rekeningnummer BE86 7340 4179 1750 op naam van Marc Laureyn

Info en contact : 0479-484216 ( liefst na 18 uur)